About our company

coming up soonWelkom op de Canarische Eilanden!

Vanwege het milde klimaat gedurende het gehele jaar, worden de Canarische Eilanden sinds hun ontdekking "De Gelukkige Eilanden" genoemd. De archipel ligt in de Atlantische Oceaan, ongeveer op de 28e breedtegraad en 350 km ten westen van het Afrikaanse continent. De archipel bestaat uit zeven hoofdeilanden: Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife, La Gomera, El Hierro en La Palma.

Bezoekers van Gran Canaria kunnen genieten van een brede verscheidenheid in landschappen, van de ruige noordelijke kustlijn via het prachtige berglandschap in het midden van het eiland tot de witte zandstranden in het warme zuidwesten.

Terwijl de hoofdstad Las Palmas het culturele leven en de winkelfaciliteiten van een grote stad biedt, vindt u de charme en rust van de binnenlanden in de pittoreske berg- en vissersdorpjes.

De Canarische Eilanden zijn Spaans grondgebied en maken deel uit van de Europese Gemeenschap. Met de euro als betaalmiddel zult u geen probleem hebben bij het vinden van uw favoriete artikelen: alles is voorhanden! De meeste Canariërs verstaan Engels en/of Duits, dus de taal hoeft geen probleem te zijn.

Wij nodigen u uit door onze webpagina´s te surfen en de mogelijkheden te ontdekken om hier uw tweede woonplaats te vestigen of misschien wel uw vaste woonplaats en net zo gelukkig te worden als de Canariërs.
Terug naar de TOP ^